fb
Selectează o Pagină

Căderea părului | 4 pași care vor garanta succesul Pentru Îngroșarea și Reînnoirea creşterii

Căderea excesivă a părului afectează atât bărbații, cât și femeile de toate vârstele. Deși căderea părului este o parte obișnuită și naturală a ciclului părului, pierderea excesivă a părului cauzată de diverși factori interni, precum și externi poate fi un fenomen nedorit din punct de vedere social, care poate afecta negativ respectul de sine și modul social general al vieții umane.

Date concrete despre păr

 • Persoana obișnuită la vârsta adultă are aproximativ 100.000 până la 200.000 de fire de păr
 • părul crește 3 până la 5 ani, creșterea este urmată de o fază de repaus care durează câteva săptămâni, apoi părul cade
 • în timpul vieții noastre părul nostru trece prin acest ciclu de 10 până la 20 de ori.
 • aproximativ 85% din părul nostru se află în faza de creștere
 • în medie pierdem 100 de fire de păr pe zi
 • în fiecare lună părul nostru crește cu aproximativ 1 cm
 • părul crește cel mai rapid vara, cel mai lent iarna
 • 40% dintre bărbații cu vârste cuprinse între 18 și 50 de ani suferă de chelie androgenică

Căderea părului și ciclul său

Părul joacă un rol foarte important în viața unei persoane, mai ales în ceea ce privește comunicarea socială. Aproape fiecare bărbat percepe căderea părului ca reducerea a atractivității și încearcă să compenseze această deficiență cu alte avantaje. La femei, acest sentiment este și mai intens.

Fiecare fir de păr are propriul folicul. Foliculul pilos este țesutul care învelește părul și din care crește părul. Foliculul este format dintr-un bulb de păr și este înfășurat în două teci de păr. Din partea inferioară, se atașează un ligament subțire, cu rolul de a aduce nutrientii vasculari. În altă parte, se conectează glandele sebacee și uneori glandele sudoripare. La baza foliculul pilos este inserat – mușchiul erector. Deja în timpul fazei de repaus, începe să crească un nou fir de păr în foliculul pilos și îl împinge pe cel vechi, care în cele din urmă cade. Părul nou începe să crească în același folicul.

Căderea părului – cauze la bărbați și femei:

 • ereditate, căderea părului determinată genetic (până la 90%)
 • modificări hormonale
 • boala tiroidiană
 • boală rinichilor
 • expunere prelungită sau bruscă la stres sau supraviețuirea traumei
 • radiații, chimioterapie
 • boli de piele
 • lipsa de minerale și vitamine
 • vârsta – odata cu vârsta mai ridicată scade natural numărul foliculilor de păr
 • factori psihologici și sociali

90% Căderea părului este cauzată de Chelie androgenică – Alopecia androgenetica

Chelia androgenică, cunoscută de asemenea sub numele de calvitie, ereditară sau genetică, este un termen pentru căderea părului datorită influenței hormonilor masculini – androgeni. Este denumită „chelie exemplară”, deoarece căderea părului urmează modelul descris la bărbați scara Norwood și la femei scara Ludwig.

Hormoni masculini – androgeni:

 • testosteron
 • androsterona
 • androstenedione
 • androstendiol
 • prasteron
 • dehidroepiandrosteron-sulfat (DHEA-S )
 • dihidrotestosteron (DHT)

Căderea părului este afectată în principal de o cantitate excesivă de hormon dihidrotestosteron (DHT), un hormon masculin care apare în mod natural și care determină comportamentul bărbatului în calea sa sexuală și agresivitate. Hormonul DHT este o formă extrem de activă a testosteronului și este de câteva ori mai eficient decât testosteronul. Testosteronul transformă enzima (5-alfa-reductază) în forma activă a DHT. Acesta deteriorează foliculul și scurtează ulterior faza de creștere a părului. În timpul căderii părului, DHT tratează foliculii de păr ca fiind corpuri străine care au pătruns în corp și le dezactivează. În timpul acestui proces, există, de asemenea, o producție crescută de sebum. Androgen DHT se formează la nivelul scalpului, prostatei și glandelor suprarenale. Hormonul feminin, estrogenul, protejează împotriva căderii părului, efectul său este mai puțin vizibil.

Procesul căderii părului

 1. testosteronul prin acțiunea izoenzimei 5-alfa reductazei se transformă în DHT.
 2. DHT se leagă de receptorii androgeni pe foliculii de păr.
 3. foliculul pilos se micșorează din cauza DHT, părul este mai subțire și cade.
 4. Foliculul de păr redus moare complet și creșterea părului nu mai este restabilită.

Recomandat părului subțire:

Gettik fibre de îndesire a părului

Rezolvați părul subțire imediat! Un scalp vizibil dispare doar în câteva secunde.

hair thickening fibers Gettik
(13 recenzii de la clienți)

88.00 lei

4 PAȘI PENTRU ÎNCETAREA CĂDERII PĂRULUI

Folosind substanțe, așa-numiții inhibitori ai DHT (antiandrogeni, DHT blockers, alfa blocante), este posibil să opriți prin conversia testosteronului în DHT. Acest proces poate fi susținut prin utilizarea vasodilatatoarelor pentru o bună circulație a sângelui la nivelul scalpului și, de asemenea, prin stimularea foliculilor de păr cu ajutorul terapiei cu laser. Prin tratament eficient se poate reduce cu succes pierderea părului, se restabilesc foliculii de păr diminuate, se prelungește ciclul de creștere a părului și se restabilește creșterea părului.

Vă recomandăm procedura care funcționează pentru cea mai frecventă cauză a căderii părului. Rezultatele vor apărea cel mai târziu după 3 luni. Căderea părului va încetini, se va opri treptat și chiar va relua creșterea. Părul slab își va recăpăta culoarea naturală și va fi din nou puternic. Totuși, aceasta nu este o soluție permanentă. Transplantul de păr poate fi în prezent o soluție permanentă: După oprirea tratamentului, starea revine.

1. Curățenia scalpului (atât pentru bărbați, cât și pentru femei)

Primul pas este crearea unui mediu pentru creșterea sănătoasă a părului și scăparea de murdăria pielii scalpului zilnic. Tot ce trebuie să faceți este să vă clătiți părul cu apă curată în fiecare zi și să folosiți un șampon de calitate de 2-3 ori. Un șampon bun nu trebuie să conțină parabeni, SLS, silicoane sau orice alte substanțe chimice. Nu trebuie să producă spumă bogată. Spuma este creată doar pentru senzația dvs, nu are nici un efect. Acest lucru este valabil atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Vă recomandăm șamponul nostru special conceput GETTIK Volume Pro.

2. Circulaţie sanguină la nivelul scalpului (atât pentru bărbați, cât și pentru femei)

Vă recomandăm să vă cumpărați un dermaroller. Este un cilindru special cu micro ace. Cu ajutorul acestui cilindu vă masaţi scalpul și astfel acesta va stimula circulația sângelui la nivelul scalpului. O altă funcție foarte importantă este pregătirea scalpului pentru masarea serului. Serul se absoarbe mult mai bine după folosirea cilindrului și acest lucru va crește efectul său. Cilindrul utilizați o dată pe zi, de preferință chiar înainte de aplicarea serului. Acest pas se aplică deasemenea atât pentru femei, precum și pentru bărbați.

Mezoterapie în alopecia areata rezistentă [un studiu] => https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3996797/

3. Ser

Cel mai recunoscut ingredient împotriva căderii părului este Minoxidil. L-au descoperit destul de întâmplător, când respondenții au început să observe creșterea părului în locurile cu care a intrat în contact în timpul testării. Scriem mai multe despre Minoxidil, mărci și prețuri aici.

PENTRU BĂRBAȚI, se recomandă o soluție mai puternică de 5% minoxidil. Îl aplicăm de două ori pe zi, dimineața și seara câte 1 ml. Ser Gettik utilizăm împreună cu minoxidil.

PENTRU FEMEI, pentru a elimina efectele secundare nedorite menționate, se recomandă o soluție mai sigură de 2% de Minoxidil, care se aplică deasemenea de două ori pe zi, câte 1 ml. Dacă utilizați Minoxidil 2% folosiți-l în combinație cu serul Gettik pentru femei, procedura și doza recomandată sunt aceleași ca la bărbați. De asemenea, dacă utilizați separat serul Gettik pentru femei aplicăm, 1 ml o dată pe zi.

4. Vitamine

Vă recomandăm vitaminele care conțin extract saw palmeto. Minim 2x160mg = 360mg. Pentru bărbați, există primul medicament recunoscut împotriva căderii părului Propecia (1 mg finasterid) citiți mai jos. Finasterid nu este potrivit pentru femei din cauza efectelor secundare nedorite.

 

PENTRU BĂRBAȚI:

Deși minoxidil în combinație cu Gettik oferă rezultate foarte bune, există un mod și mai eficient. Așa cum am scris în articol, problema de bază este nivelul crescut de dihidrotestosteron. Există un ingredient care blochează acest hormon și acesta este finasterid. Doar recent a fost recunoscut ca medicament împotriva căderii părului Propecia (Generic Proscar). Luați numai medicamente care conțin 1 mg de finasteridă. Finasteridul este utilizat pentru a trata prostata mărită. Pastila pentru tratarea prostatei conține 4 mg de finasterid, ceea ce reprezintă inutil o cantitate ridicată dacă doriți să tratați căderea părului. Trebuie menționat că efectele secundare ale finasteridului nu trebuie luate cu indiferență . La urma urmei, este o schimbare hormonală. Prin urmare, multe persoane evită acest tratament împotriva căderi părului și noi, de asemenea, nu o recomandăm din cauza efectelor secundare.

PENTRU FEMEI:

După cum am menționat deja, finasterida nu este o soluție ideală pentru utilizare la femei respectiv reprezintă risc. Au fost identificate riscuri teratogeni asociate cu hipospadias (la copiii de vârstă prenatală). Prin urmare, o alternativă potrivită pentru utilizarea finasteridului pentru femei este minoxidil 2%. Cu toate acestea, este eficient doar pentru căderea părului model feminin, nu dacă cauzele căderii părului sunt diferite.

Mai jos menționăm compoziția optimă a suplimentelor pe bază de vitamine de păr pentru femei, în conformitate cu * doza zilnică recomandată.

 • Cartilaj de mare – 640mg *
 • L-Cisteină – 100mg *
 • Pycnogenol – 50mg *
 • Acid pantotenic – 12m *
 • Curcumina – 50mg *
 • Resveratrol – 100mg *
 • Extract de coada-calului – 100mg *
 • Fier – 48mg *
 • Vitamina B12 – 12 ug *
 • Vitamina B6 – 2,8mg *
 • Cofeină – 50 mg *
 • Glucozamină MSM – 150 mg *
 • Biotină – 1mg *
 • Zinc – 30mg *
 • Cupru – 4mg *
Vitamine pentru păr

98.00 lei

Vitamine pentru păr

O rețetă biodisponibilă completă. Conceput pentru a hrăni și a sprijini creșterea părului. Substantele continute reduc caderea parului si mentin o crestere sanatoasa.

Transplantul de păr ca soluție permanentă

Astăzi, transplantul de păr este deja la un nivel ridicat, iar rezultatele sunt suficiente, deși nu sunt încă perfecte. Vă recomandăm să citiți articolul nostru despre transplantul de păr, ce sfaturi există despre cum să luați o decizie corectă și cât vă va costa totul.

RECOMANDAREA NOASTRĂ – Îndesirea părului cu fibre GETTIK

Pentru a crește încrederea în sine în timpul tratamentului, după aceasta și ca o alternativă la transplantul de păr, vă recomandăm cu mare încredere bestsellerul nostru fibrele de păr GETTIK. Veți fi fermecați de rezultat. În câteva secunde veți obține din nou părul dens ca înainte și nu veți putea înțelege cum e posibil așa ceva. Este o tehnologie unică proiectată de experți și este folosită și la Hollywood. În plus, cu noi nu riscați nimic, vă oferim o garanție pe viață de restituire a banilor. Da, rambursare 100% în orice moment, dacă rezultatul nu va fi după așteptările dvs.

Când vor apărea primele rezultate?

Răbdare! Nu uitați că primele rezultate ale oricărui tratament împotriva căderii părului vor apărea în câteva luni. Dacă v-ar spune altceva, nu este adevărat. Părul trece printr-un anumit ciclu și, prin urmare, tratamentul se manifestă mult mai târziu. Dacă cauza este alopecie androgenică, atunci vorba despre o luptă pe toată viața. Dacă încetați să luați ser sau medicamente, starea va reveni după câteva săptămâni.

Șampoane, vitamine și minerale împotriva căderii părului

Șampoanele și produsele cosmetice pentru îngrijirea părului nu trebuie să aibă un efect semnificativ asupra reducerii subțierii părului. Cauza calități mai scăzute a părului poate fi și lipsa de vitamine și minerale. Căderea părului este afectată în principal de lipsa de seleniu, fier, zinc și vitamina A. Puteți afla mai multe despre creșterea părului și alte sfaturi aici.

Pentru a crește încrederea în sine în timpul tratamentului, după acesta și ca o alternativă la transplantul de păr, vă recomandăm cu mare încredere bestsellerul nostru fibrele de păr GETTIK. Veți fi încântat de rezultat și vă oferim o garanție pe viață de restituire a banilor, prin urmare nu riscați nimic.

by: Radka

Author

You May Also Like…

Șampon impotriva caderii parului

Șampon impotriva caderii parului

Se intâmpla din nou. E o perioadă nefastă când părul tău a început să cadă din nou. Nu v-ați așteptat și cu siguranță...

Blocator DHT

Blocator DHT

DHT - dihidrotestosteron Dihidrotestosteron - DHT este o formă foarte activă de testosteron. Este transformat în DHT...

Saw palmetto

Saw palmetto

Tratamentul căderii părului cauzat de alopecia androgenică se concentrează în principal pe reducerea androgenilor...

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0
  0
  Cosul meu
  Coșul tău este în prezent gol.Înapoi la magazin
   Calculate Shipping
   Apply Coupon