fb
Selectează o Pagină

Despre noi

Căderea părului nu este periculoasă, nu este o boală, dar vă poate afecta profund încrederea în sine. Acesta este principalul motiv pentru care a fost creat GETTIK.

lupta împotriva căderii părului

De ce ai decis să te ocupi de căderea părului?

 • Pentru ca să recâștigi aspectul de par des
 • Pentru a vă face să vă simțiți mai bine și mai încrezători
 • Să fii fericit si să te simți confortabil 
Fibre de păr pentru par

Ajutor imediat

Tratarea căderii părului este un proces pe termen lung. Prin urmare, ne-am concentrat pe ajutorul imediat sub formă de hair fibers. Câștigarea încrederii în câteva secunde nu a fost niciodată mai ușoară.

Tratamentul caderii parului

În plus, ne concentrăm pe soluții pe termen lung pentru cea mai frecventă cauză a căderii părului, despre care este vorba în 90% din cazuri.

vitamine pentru par

Fiind o companie cu un background științific, cercetarea și noile tehnologii sunt prioritatea noastră. În calitate de client Gettik, puteți fi întotdeauna sigur că vă veți bucura de cele mai bune produse susținute de cea mai recentă tehnologie.

Calitate confirmată

Produsele noastre sunt susținute de studii care confirmă eficacitatea acestora. Nu ne interesează publicitatea sau vânzările ci vrem să vă ajutăm în primul rând.

aprobat de calitate
rambursare pe viață

Garanție de returnare a banilor pe viață

Dacă promitem vrem să ne ținem de cuvânt. Misiunea noastră este să vă facem să vă simțiți mai bine. Dacă eșuăm, nu merităm o recompensă.

Recapătă din nou încrederea în tine!

Datorită tuturor acestor lucruri, vă putem evalua obiectiv opțiunile și vă putem îndruma în alegerea celei mai potrivite opțiuni pentru dvs.

crește-ți încrederea în sine
0
  0
  Cosul meu
  Coșul tău este în prezent gol.Înapoi la magazin
   Calculate Shipping
   Apply Coupon