Întrebării și răspunsurii (FAQ)

Fibrele de îngroșare a părului

Produs pentru creșterea părului

Rambursare pe viață

Livrare

Fibrele de păr Gettik

Nu. Dacă le folosești corect, nimeni nu va recunoaște fibrele Gettik din părul tău, chiar și atunci când este privit de la distanță scurtă sau de la atingere.

Produse de îngrijire a părului:

Conform experienței noastre, a studiilor și rezultatelor profesionale, cele mai eficiente tratamente și combinații sunt:

a. Șampon curățător de calitate pentru pentru un scalp sânătos
b. soluție topică pe bază de minoxidil
c. Blocant DHT (la bărbați)
d. transplant de păr

Probabil depinde de stadiul căderii părului la care se află părul tău.

Cu un tratament eficient, primele rezultate apar de obicei în termen de 3-4 luni de la terapia continuă. Este un proces de lungă durată în care părul trece prin întregul ciclu al părului și trebuie să aveți răbdare în orice tratament al căderii părului.

Nu. Șamponul este baza, dar nu tratamentul în sine. Șamponul este potrivit pentru menținerea unui scalp sănătos, îndepărtarea impurităților și pregătirea înainte de aplicarea serului / soluției topice.

Vă recomandăm să utilizați Minoxidil continuu, fără întrerupere. Dacă tratamentul este întrerupt, părul poate reveni la starea inițială în termen de 1-2 luni.

Garanție de returnare pe viață:

Dacă nu sunteți mulțumit de produsul sau rezultatele noastre, îl puteți returna oricând (fără limită de timp), chiar dacă sticla este goală. Și vă vom rambursa banii în 7 zile. Mai multe informații aici <garanție pe viață>.

Aveți o întrebare pe care nu ați găsit-o aici? Contactează-ne.