fb
Selectează o Pagină

Șampon pentru creșterea părului

Șampon pentru creșterea părului

Scris de Ana

martie 22, 2021

Părul este o temă constantă în rândul femeilor și adesea în rândul bărbaților. O perioadă agitată sau stresantă formată, de exemplu, de gânduri negative se reflectă aproape întotdeauna în sănătatea părului nostru. Apoi apare o situație când începem să căutăm soluții cum ar un șampon pentru creșterea părului, medicamente sau vitamine, activatori și alte ajutoare care ne pot ajuta cu aspectul inestetic al părului.

Știm cu toții foarte bine că ne putem ajuta corpul și părul singuri cu o îngrijire mai bună, o alimentație adecvată și sănătoasă sau multe alte modalități, cum ar fi limitarea colorării la un nivel minim, uscare ușoară și alte modificării inutile. Într-un efort de a le îmbunătăți aspectul, cumpărăm medicamente, care apar eficiente grantate scumpe, mergem la diferiți medici și nu știm ce să facem. Uneori, totuși, ne dorim un păr mai lung și mai bogat doar din motive estetice. Este posibil să nu aveți părul căzut sau distrus, dar dorința de bucle lungi este puternică.

Pentru părul lung și frumos

Aproape toți știm de un șampon pentru creșterea părului. Le puteți obține cu ușurință în farmacii și magazine organice. Puteți chiar unele să le preparați singuri acasă. Internetul este plin de sfaturi și trucuri în acest domeniu, așa că vom menționa doar câteva dintre ele.

Șampon de mesteacăn

Cea mai comună soluție este șamponul de mesteacăn. Nu depinde de marcă, ci de compoziție. Cu cât este mai natural, cu atât va acționa și va avea un efect mai bun pentru păr.

Zinc și urzică pentru păr

Alte sfaturi spun că ar trebui să căutăm ajutor în produsele din zinc, apa de urzică și apa de brusture. Acestea sunt produse testate și verificate care vă vor ajuta cu adevărat să vedeți schimbarea. Cu toate acestea, trebuie să aveți răbdare și să nu vă așteptați la schimbări de la o zi la alta.

Urzică și șampon de urzică

Scalpul sănătos fără mătreață și părul strălucitor și gros sunt probabil visul tuturor. Suntem copleșiți de un număr mare de produse diferite pentru păr, care conțin substanțe chimice și ne promit părul din reclame. Putem alege dintr-o gamă de șampoane, balsamuri, măști și multe altele. Cheltuim câteva sute de euro pe an pentru produse cosmetice pentru păr. Cu toate acestea, minunile promise rareori apar. În același timp, este un produs care nu costă mult, care ne poate ajuta cu adevărat. Este un șampon de urzici pe care îl poți face chiar și acasă.

Șampoanele naturale pot ajuta părul să crească mai repede. Căderea părului este o parte naturală a îmbătrânirii, iar plsntele medicinale pe care le conține pot restabili sănătatea părului. Plantele sunt absorbite direct în scalp. Un alt avantaj este că nu conțin substanțe chimice care se adaugă șampoanelor comerciale, care împovărează și deteriorează părul.

Urzică medicinală

Urzica sau Urtica dioica este o plantă verde cu flori mici de culoare mov, originară din Europa și America de Nord. Rădăcina plantei este uneori folosită în preparate pentru a ajuta la prevenirea sau reducerea căderii părului.

Planta este bogată în fier și în vitaminele A și C. Este, de asemenea, utilizată ca sursă comercială de clorofilă.

Urzica a fost un remediu popular pentru anemie datorită conținutului său de fier. De asemenea, este utilizat în mod tradițional pentru ameliorarea diferitelor boli ale pielii și ale scalpului, iar ierbarul consideră că stimulează creșterea părului nou și ajută la prevenirea căderii părului. Urzica a fost folosită de secole pentru a trata o varietate de boli, inclusiv: artrită și dureri articulare, tensiune musculară, tendinite, anemie, gută, eczeme, febră de fân, mușcături de insecte și o prostată mărită.

Urtica dioica pentru tratamentul hiperplaziei benigne de prostată [un studiu] => https://www.tandfonline.com/doi/abs/10.1080/J157v05n04_01

Creșterea părului datorită urzicii

S-a demonstrat că urzica stimulează creșterea părului. Această plantă poate fi găsită crescând într-o pajiște vara sau primăvara. Poate fi folosit atât în ​​stare proaspătă, cât și uscat. În afara sezonului este posibil să cumpărați planta sub formă uscată.

Urzică și căderea părului

Potrivit Dr.Marty Sawaya extractele din rădăcina de urzică ale lui au fost folosite pentru a trata o prostată mărită, împiedicând organismul să producă hormonul DHT. DHT este, de asemenea, responsabil pentru căderea părului, astfel încât suplimentele de urzică blochează formarea DHT. Un număr de șampoane conțin extract de urzică. Multe conțin și alte ierburi benefice părului, precum scorțișoară sau brusture.

Șampon de urzică

Urzica în șampon este foarte utilă. Produsul este special conceput pentru persoanele care suferă de căderea părului și pentru persoanele care doresc să aibă păr frumos și sănătos. Utilizarea șamponului, care conține extract de urzică, mărește fluxul de sânge către scalp. Oxidează foliculii de păr, întărește fibrele de păr, ceea ce duce la o păr mult mai sănătos, mai strălucitor și mai dens.

Șamponul curăță scalpul și susține creșterea părului nou. Puteți spori efectele șamponului de urzică folosind balsam de urzică, pe care îl puteți face singuri acasă. Mirosul, ca și șamponul, este natural, potrivit atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Acest șampon pe bază de plante curăță profund scalpul, elimină excesul de sebum, ce va ajuta la oprirea căderii părului. Redă culoarea naturală și strălucirea părului.

Urzică în ceai

Consumul de ceai de urzică poate ajuta, de asemenea, la combaterea căderii părului. Fierul pe care îl conține urzica poate ajuta circulația sângelui către scalp, stimulând astfel creșterea părului. Urzica ajută la combaterea dezechilibrului sebumic, îndepărtează mătreața și calmează pielea capului. Această plantă are o gamă largă de utilizări.

recomandat părului subțire:

Șampon pentru creșterea sănătoasă a părului

Cu Biotin și ProVitamin B5. Fără parabeni, fără sulfați.

 
gettik hair thickening shampoo

62.00 lei 55.00 lei

Șampon cu chinină pentru o creștere mai rapidă a părului

Căderea părului afectează mulți oameni din întreaga lume și majoritatea decid să lupte împotriva acestei probleme, deoarece este o condiție stresantă pentru ei. Trăim într-o societate de consum în care oamenii sunt judecați după aspectul lor. Ideea căderii părului este, prin urmare, foarte înfricoșătoare.

Când părul tău se rupe și nu crește, stilul zilnic poate fi foarte solicitant și lung. Părul cu volum redus și slab arată monoton și plictisitor. Apoi, este necesar să se ajungă la produse cosmetice care pot regenera părul.

Chinina a avut un mare succes în tratamentul căderii părului, astfel că șamponul sau tonicul de chinină apare din ce în ce mai mult pe piață.

Ce este chinina?

Chinina este un alcoxid toxic puternic derivat din scoarța copacilor Cinchona. Este o pulbere albă foarte ușor solubilă în apă și are un gust acru. Arborii cinchona sunt originari din Peru și din alte țări din America de Sud. Chinina a fost folosită de secole în America de Sud pentru a accelera vindecarea rănilor. De asemenea, a fost utilizat ca stimulent al apetitului, în tratamentul arderi, splinei, tulburărilor vezicii biliare și în tratamentul bătăilor neregulate ale inimii sau a anemiei. A fost un ingredient activ în tratamentul malariei, combate febra, are proprietăți antibacteriene și tratează simptomele infecției.

Șampon cu chinină împotriva căderii părului și pentru o creștere mai rapidă

Numeroase studii au arătat că chinina poate stimula creșterea părului. Șamponul cu chinină ajută la reducerea căderii părului prin stimularea circulației sângelui la nivelul scalpului, promovând astfel refacerea rezistenței și densității părului. Acest efect va asigura fragilitatea redusă a părului și noua sa creștere, ceea ce duce la o comă mai puternică, mai sănătoasă și mai frumoasă.

Produsele pentru păr care conțin chinină pot fi achiziționate la majoritatea magazinelor de sănătate. Ele vin sub formă de șampoane și tonice. Cu utilizarea regulată, puteți observa că părul va fi mai gros, mai ferm și căderea părului va fi redusă. Cu toate acestea, chinina este un element toxic care nu poate fi utilizat în cantități mari. Cantitatea maximă de chinină într-un tonic este dată de standard și este de obicei 75 mg / 1L. Nu utilizați produse chininice dacă aveți o reacție alergică.

Care sunt beneficiile utilizării șamponului cu chinină?

Șamponul cu chinină are proprietăți stimulante, activează circulația sângelui în zonele în care este aplicat șamponul și ajută la fluxul săngelui mai bun la nivelu scalpului. Cu o aplicare regulată, oprește căderea părului și promovează creșterea părului nou. Este potrivit pentru părul obosit și deteriorat, care întărește și hrănește pielea capului. Adăuga grosime și întărește părul încâlcit, fără viață și volum. Șampoanele cu chinină curăță și revitalizează părul. Acestea au un efect pozitiv asupra bulbilor de păr, cărora le furnizează substanțele necesare care împiedică căderea și moartea părului. Șamponul este foarte delicat cu pielea capului, îl curăță bine fără a dizolva uleiurile naturale, ceea ce ar face ca pielea să se usuce.

Aplicarea

Masați în scalp produsele cu chinină pentru păr și apoi spălați-vă părul. Acestea au un efect pozitiv asupra bulbilor de păr, cărora le furnizează substanțele necesare care împiedică căderea și moartea părului.

Efectul chininei asupra părului

Chinina este cunoscută și folosită de secole în scopuri medicinale. Chinina este un alcaloid cu proprietăți stimulatoare care activează microcirculația sângelui. Aplicat local pe scalp, stimulează creșterea părului și reduce pierderea părului, crește procesele metabolice, îmbunătățește transportul substanțelor nutritive în foliculul de păr, ceea ce stimulează în continuare creșterea părului.

Tratamentul căderii părului cu apă de chinină

Una dintre cele mai comune metode tradiționale de tratare a căderii părului este clătirea părului cu apă de chinină după ce este spălat pentru prima dată cu șampon cu chinină. În plus, apa cu chinină întărește părul, care devine strălucitor și voluminos. Aplicarea sa zilnică pe rădăcinile părului nu numai că afectează aspectul acestora, ci și le întărește structura, astfel încât acestea sunt mai durabile și mai flexibile. Se aplică ușor și rapid pe scalp, la unele tipuri nu este necesar să clătiți.

Șamponul cu chinină și alte produse cu conținutul său sunt o soluție ideală pentru cei care își pierd părul, sunt lăsați și lipsiți de viață. Activează microcirculația pielii și stimulează rădăcinile părului și susține creșterea acestora.

Folosiți o cantitate mai mică de șampon!

Oamenii spun adesea că folosirea unei cantități minime de șampoane și balsamuri i-a ajutat în special. Deci – nu în fiecare zi și nu cu o jumătate de sticlă de șampon.

Este adevărat că, dacă doriți un șampon foarte bun pentru creșterea părului, un preț mai mare pentru a cumpăra aceste produse. Cele care merită cu adevărat variază în preț de la 50 lei în sus. Studiați întotdeauna compoziția cu atenție și evitați întălnirile cu produse care conțin SLS sau parabeni sau alte substanțe care afectează părul și pot provoca căderea părului.

by: Ana

Author

You May Also Like…

DHT blocker | Blocator DHT

DHT blocker | Blocator DHT

DHT - dihidrotestosteron Dihidrotestosteron - DHT este o formă foarte activă de testosteron. Este transformat în DHT...

Saw palmetto

Saw palmetto

Tratamentul căderii părului cauzat de alopecia androgenică se concentrează în principal pe reducerea androgenilor...

Finasteride

Finasteride

Finasterida este un antiandrogen sintetic. Această substanță suprimă efectele izoenzimei 5-alfa reductazei tip 2....

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0
  0
  Cosul meu
  Coșul tău este în prezent gol.Înapoi la magazin
   Calculate Shipping
   Apply Coupon