Șampon pentru creșterea părului

Șampon pentru creșterea părului

Tabelul de conținut

Părul reprezintă o temă constantă în rândul femeilor și adesea în rândul bărbaților. Într-o perioadă agitată sau stresantă in care sunt prezente gândurile negative acestea se reflectă aproape întotdeauna în sănătatea părului nostru. Așa ajungem în situația în care începem să căutăm soluții cum ar fii un șampon pentru creșterea părului, medicamente sau vitamine, activatori și alte ajutoare care ne pot ajuta cu aspectul inestetic al părului.

Știm cu toții foarte bine că ne putem ajuta corpul și părul singuri cu o îngrijire mai bună, o alimentație adecvată și sănătoasă sau în multe alte modalități, cum ar fi limitarea vopsirii părului la un nivel minim, o uscare ușoară și renunțarea la alte modificării inutile. Într-un efort de a ne îmbunătăți aspectul, cumpărăm medicamente, care par a avea o eficientă grantată și sunt scumpe, mergem la diferiți medici și nu știm ce să facem. Uneori, totuși, ne dorim un păr mai lung și mai bogat doar din motive estetice. Este posibil să nu suferiți de căderea părului și să nu aveți părul distrus, dar dorința de bucle lungi este uneori mai puternică.

Pentru părul lung și frumos

Aproape cu toții am auzit de șampoane pentru creșterea părului. Le puteți procura cu ușurință în farmacii și magazine organice. Puteți chiar în unele cazuri să le preparați singuri acasă. Internetul este plin de sfaturi și trucuri în acest domeniu, așa că vom menționa doar câteva dintre ele.

Șamponul de mesteacăn

Cea mai comună soluție este șamponul de mesteacăn. Nu depinde de marcă, ci de compoziție. Cu cât este mai natural, cu atât va acționa și va avea un efect mai bun pentru păr.

Zincul și urzica pentru păr

Alte sfaturi spun că ar trebui să căutăm ajutor în produsele din zinc, apa de urzică și apa de brusture. Acestea sunt produse testate și verificate care vă vor ajuta cu adevărat să vedeți schimbarea. Cu toate acestea, trebuie să aveți răbdare și să nu vă așteptați la schimbări de la o zi la alta.

Urzica și șamponul de urzică

Scalpul sănătos fără mătreață și părul strălucitor și gros sunt probabil visul tuturor. Suntem copleșiți de un număr mare de produse diferite pentru păr, care conțin substanțe chimice și ne promit părul din reclame. Putem alege dintr-o gamă de șampoane, balsamuri, măști și multe altele. Cheltuim câteva sute de euro pe an pentru produse cosmetice pentru păr. Cu toate acestea, minunile promise rareori apar. În același timp, există un produs care nu costă mult, care ne poate ajuta cu adevărat. Este un șampon de urzici pe care îl poți face chiar și acasă.

Șampoanele naturale pot ajuta părul să crească mai repede. Căderea părului este o parte naturală a îmbătrânirii, iar plantele medicinale pe care le conține pot restabili sănătatea părului. Plantele sunt absorbite direct în scalp. Un alt avantaj este că nu conțin substanțe chimice care se adaugă șampoanelor comerciale, care împovărează și deteriorează părul.

Urzica medicinală

Urzica sau Urtica dioica este o plantă verde cu flori mici de culoare mov, originară din Europa și America de Nord. Rădăcina plantei este uneori folosită în preparate pentru a ajuta la prevenirea sau reducerea căderii părului.

Planta este bogată în fier și în vitaminele A și C. Este, de asemenea, utilizată ca sursă comercială de clorofilă.

Urzica a fost un remediu popular pentru anemie datorită conținutului său de fier. De asemenea, este utilizată în mod tradițional pentru ameliorarea diferitelor boli ale pielii și ale scalpului considerându-se că stimulează creșterea părului nou și ajută la prevenirea căderii părului. Urzica a fost folosită de secole pentru a trata o varietate de boli, inclusiv: artrită și dureri articulare, tensiune musculară, tendinite, anemie, gută, eczeme, febră de fân, mușcături de insecte și o prostată mărită.

Urtica dioica pentru tratamentul hiperplaziei benigne de prostată [un studiu] => https://www.tandfonline.com/doi/abs/10.1080/J157v05n04_01

Creșterea părului datorită urzicii

S-a demonstrat că urzica stimulează creșterea părului. Această plantă poate fi găsită crescând într-o pajiște vara sau primăvara. Poate fi folosită atât în ​​stare proaspătă, cât și uscată. În afara sezonului este posibil să cumpărați planta sub formă uscată.

Urzica și căderea părului

Potrivit Dr.Marty Sawaya extractele din rădăcina de urzică ale lui au fost folosite pentru a trata o prostată mărită, împiedicând organismul să producă hormonul DHT. DHT este, de asemenea, responsabil pentru căderea părului, astfel încât suplimentele de urzică blochează formarea DHT. Un număr de șampoane conțin extract de urzică. Multe conțin și alte ierburi benefice părului, precum scorțișoară sau brusture.

Șamponul de urzică

Urzica în șampon este foarte utilă. Produsul este special conceput pentru persoanele care suferă de căderea părului și pentru persoanele care doresc să aibă un păr frumos și sănătos. Utilizarea șamponului, care conține extract de urzică, mărește fluxul de sânge către scalp. Oxidează foliculii de păr, întărește fibrele de păr, ceea ce duce la o păr mult mai sănătos, mai strălucitor și mai dens.

Șamponul curăță scalpul și susține creșterea părului nou. Puteți spori efectele șamponului de urzică folosind balsam de urzică, pe care îl puteți face singuri acasă. Mirosul, ca și șamponul, este natural, potrivit atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Acest șampon pe bază de plante curăță profund scalpul, elimină excesul de sebum, ce va ajuta la oprirea căderii părului. Redă culoarea naturală și strălucirea părului.

Urzica în ceai

Consumul de ceai de urzică poate ajuta, de asemenea, la combaterea căderii părului. Fierul pe care îl conține urzica poate ajuta circulația sângelui către scalp, stimulând astfel creșterea părului. Urzica ajută la combaterea dezechilibrului sebumic, îndepărtează mătreața și calmează pielea capului. Această plantă are o gamă largă de utilizări.

Recomandat părului subțire:

Cu Biotin și ProVitamin B5. Fără parabeni, fără sulfați.

 

Șampon cu chinină pentru o creștere mai rapidă a părului

Căderea părului afectează mulți oameni din întreaga lume și majoritatea decid să lupte împotriva acestei probleme, deoarece este o condiție stresantă pentru ei. Trăim într-o societate de consum în care oamenii sunt judecați după aspectul lor. Ideea căderii părului este, prin urmare, foarte înfricoșătoare.

Când părul tău se rupe și nu crește, stilul tău de viață zilnic poate fi unul foarte solicitant. Părul cu volum redus și slab arată monoton și plictisitor. Apoi, de aici este necesar să se ajungă la produse cosmetice care pot regenera părul.

Chinina a avut un mare succes în tratamentul căderii părului, astfel că șamponul sau tonicul de chinină apare din ce în ce mai mult pe piață.

Ce este chinina?

Chinina este un alcoxid toxic puternic derivat din scoarța copacilor Cinchona. Este o pulbere albă foarte ușor solubilă în apă și are un gust acru. Arborii cinchona sunt originari din Peru și din alte țări din America de Sud. Chinina a fost folosită de secole în America de Sud pentru a accelera vindecarea rănilor. De asemenea, a fost utilizat ca stimulent al apetitului, în tratamentul arderi, splinei, tulburărilor vezicii biliare și în tratamentul bătăilor neregulate ale inimii sau a anemiei. A fost un ingredient activ în tratamentul malariei, combate febra, are proprietăți antibacteriene și tratează simptomele infecției.

Șampon cu chinină împotriva căderii părului și pentru o creștere mai rapidă

Numeroase studii au arătat că chinina poate stimula creșterea părului. Șamponul cu chinină ajută la reducerea căderii părului prin stimularea circulației sângelui la nivelul scalpului, promovând astfel refacerea rezistenței și densității părului. Acest efect va asigura fragilitatea redusă a părului și noua sa creștere, ceea ce duce la o coamă mai puternică, mai sănătoasă și mai frumoasă.

Produsele pentru păr care conțin chinină pot fi achiziționate la majoritatea magazinelor de sănătate. Ele vin sub formă de șampoane și tonice. Odată cu utilizarea regulată, puteți observa că părul va fi mai gros, mai ferm și căderea părului va fi redusă. Cu toate acestea, chinina este un element toxic care nu poate fi utilizat în cantități mari. Cantitatea maximă de chinină într-un tonic este dată de un standard și este de obicei 75 mg / 1L. Nu utilizați produse chininice dacă aveți o reacție alergică.

Care sunt beneficiile utilizării șamponului cu chinină?

Șamponul cu chinină are proprietăți stimulante, activează circulația sângelui în zonele în care este aplicat șamponul și ajută la fluxul săngelui mai bun la nivelu scalpului. Cu o aplicare regulată, oprește căderea părului și promovează creșterea părului nou. Este potrivit pentru părul obosit și deteriorat, care întărește și hrănește pielea capului. Adăuga grosime și întărește părul încâlcit, fără viață și volum. Șampoanele cu chinină curăță și revitalizează părul. Acestea au un efect pozitiv asupra bulbilor de păr, cărora le furnizează substanțele necesare care împiedică căderea și moartea părului. Șamponul este foarte delicat cu pielea capului, îl curăță bine fără a dizolva uleiurile naturale, ceea ce ar face ca pielea să se usuce.

Aplicarea

Masați în scalp produsele cu chinină pentru păr și apoi spălați-vă părul. Acestea au un efect pozitiv asupra bulbilor de păr, cărora le furnizează substanțele necesare care împiedică căderea și moartea părului.

Efectul chininei asupra părului

Chinina este cunoscută și folosită de secole în scopuri medicinale. Chinina este un alcaloid cu proprietăți stimulatoare care activează microcirculația sângelui. Aplicat local pe scalp, stimulează creșterea părului și reduce pierderea părului, crește procesele metabolice, îmbunătățește transportul substanțelor nutritive în foliculul de păr, ceea ce stimulează în continuare creșterea părului.

Tratamentul căderii părului cu apă de chinină

Una dintre cele mai comune metode tradiționale de tratare a căderii părului este clătirea părului cu apă de chinină după ce este spălat pentru prima dată cu șampon cu chinină. În plus, apa cu chinină întărește părul, care devine strălucitor și voluminos. Aplicarea sa zilnică pe rădăcinile părului nu numai că afectează aspectul acestora, ci și le întărește structura, astfel încât acestea sunt mai durabile și mai flexibile. Se aplică ușor și rapid pe scalp, la unele tipuri nu este necesar să clătiți.

Șamponul cu chinină și alte produse cu conținutul său sunt o soluție ideală pentru cei care își pierd părul, sunt lăsați și lipsiți de viață. Activează microcirculația pielii și stimulează rădăcinile părului și susține creșterea acestora.

Folosiți o cantitate mai mică de șampon!

Oamenii spun adesea că folosirea unei cantități minime de șampoane și balsamuri i-a ajutat în special. Deci – nu în fiecare zi și nu cu o jumătate de sticlă de șampon.

Este adevărat că, dacă doriți un șampon foarte bun pentru creșterea părului, trebuie să plătiți un preț mai mare pentru a cumpăra aceste produse. Cele care merită cu adevărat variază în preț de la 50 lei în sus. Studiați întotdeauna compoziția cu atenție și evitați întălnirile cu produse care conțin SLS sau parabeni sau alte substanțe care afectează părul și pot provoca căderea părului.

Cele mai populare articole

ulei de ricin pentru păr
Căderea părului

Miracolul uleiului de ricin și efectele sale asupra părului

Uleiul de ricin crește fluxul sanguin la nivelul scalpului, favorizând astfel aspectul sănătos al părului și creșterea acestuia. Dacă îl folosești doar o dată pe lună, poți îmbunătății creșterea părului de până la cinci ori mai mult decât în mod normal. Uleiul de ricin poate hidrata scalpul uscat și iritat. Cu proprietățile sale antibacteriene și antifungice, uleiul de ricin reduce formarea mătreții și a bolilor inflamatorii.

Read More »
mască de păr
Căderea părului

6 cele mai populare măști de păr pe care trebuie să le încerci

Părul nostru suportă în mod regulat mult stres și tensiune din cauza coafării, a styling-ului, a tratamentelor chimice, dar suferă și din cauza stilului nostru de viață nesănătos. Adesea îl neglijăm și nu-i furnizăm la fel de multe vitamine și minerale ca și corpului nostru. Nu îi dăm ingredientele de care are nevoie doar cu utilizarea șamponului, ci este nevoie de mai mult decât atât. Acel mai mult poate fi, de exemplu, utilizarea unei măști de păr.

Read More »
ulei de argan pentru par
Căderea părului

Ulei de argan pentru par

Uleiul de argan, extras din arborele de argan marocan, este numit și “aurul lichid”, datorită gamei largi de beneficii pe care le oferă. Pe lângă faptul că vă va oferi o piele moale, netedă și cu aspect mai tânăr, folosirea uleiului de argan pe păr vă poate schimba viața acestuia. În Africa, oamenii folosesc acest ulei de secole. Există multe moduri în care uleiul poate fi benefic pentru părul tău, dar una dintre cele mai mari probleme pe care le poate rezolva este creșterea părului.

Read More »
Sampon impotriva caderii parului
Căderea părului

Ce nu ne spune nimeni despre șampon împotriva căderii părului

Subiectele despre păr sunt încă relevante în stilul de viață actual. Stresul sau un stil de viață prost se reflectă aproape întotdeauna pe părul nostru. Acestea schimbă „aspectul” dincolo de recunoaștere și avem nevoie brusc de un șampon anti-cădere a părului, medicamente sau vitamine, activatori și alte produse care ne pot ajuta cu aspectul inestetic al părului. În articol vom vorbi despre ce șampon împotriva căderii părului este potrivit și, dimpotrivă, ce ingrediente din produsele cosmetice sunt mai bine de evitat.

Read More »
dht blocker
Căderea părului

Știi cum să blocăm DHT – cea mai frecventă cauză a căderii părului?

DHT (dihidrotestosteronul) este un hormon cheie în timpul adolescenței la bărbați. Cu toate acestea, în viața ulterioară, aceasta este o cauză frecventă a micșorării foliculilor de păr din scalp, ducând la primele etape ale cheliei. Pentru a reduce nivelul de DHT în organism, așa-numitul Blocante DHT, substanțe care ajută la eliminarea proceselor care cauzează căderea părului. Mai multe în articol.

Read More »