Disclaimer

 

Dacă aveți nevoie de informații suplimentare sau aveți întrebări referitoare la disclaimer de pe site-ul nostru, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin e-mail la [email protected].

Toate informațiile de pe acest site web – https://gettik.ro – sunt publicate cu bună-credință și numai în scopuri de informare generală.

Orice acțiune pe care o întreprindeți pe baza informațiilor pe care le găsiți pe acest site web (GETTIK) este exclusiv pe propriul dvs. risc.

GETTIK nu este răspunzătoare pentru nicio pierdere sau daună în legătură cu utilizarea site-ului nostru web.

De pe site-ul nostru, puteți vizita alte site-uri urmând hyperlink-uri către astfel de site-uri externe. Deși ne străduim să oferim doar link-uri de calitate către site-uri de web utile și etice, nu avem niciun control asupra conținutului și naturii acestor site-uri. Aceste link-uri către alte site-uri web nu constituie o recomandare pentru întregul conținut existent pe aceste site-uri. Proprietarii site-urilor de web și conținutul acestora pot fi modificate fără notificare și pot apărea înainte de a avea opțiunea de a elimina un link care ar putea fi „rău”.

Vă rugăm să rețineți că atunci când părăsiți site-ul nostru, alte site-uri pot avea diferite principii de protecție a datelor cu caracter personal și condiții, care nu sunt sub controlul nostru.

Înainte de a vă angaja în orice activitate sau de a trimite informații, asigurați-vă că ați citit principiile de protecție a datelor cu caracter personal a acestui site și „Termenii și condițiile”.

Accept

Prin utilizarea site-ului nostru web, sunteți de acord cu privire la decalarația de exonerare de răspunderi și cu termenii acestuia.

A actualiza

Dacă actualizăm, completăm sau facem modificări în acest document, aceste modificări vor apărea în mod vizibil aici.