fb
Selectează o Pagină

Politica de confidențialitate a magazinului online www.gettik.ro

  1. Compania SC ALESSI COUTURE SRL, cu sediul în Lanii 128, Brasov, Romania, înregistrată la Registrul Comertului cu J08/2573/2020 avand CUI 43395559. (denumite în continuare „vânzător” sau „administrator„) procesează în conformitate cu Regulamentul (UE) nr. 1095/2010 al Parlamentului European și al Consiliului. 2016/679 privind protecția persoanelor fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date și abrogarea Directivei 95/46 / CE (Regulamentul general privind protecția datelor) (denumit în continuare „Regulamentul”), următoarele date cu caracter personal:
    • numele, prenumele
    • adresă de e-mail
    • număr de telefon
    • adresă/sediul
  2. Datele cu caracter personal de mai sus trebuie prelucrate pentru prelucrarea comenzilor și pentru executarea ulterioară a contractului, în cazul în care este încheiat contract de cumpărare între dvs. și vânzător. Această prelucrare a datelor cu caracter personal este permisă de art. 6 alin. 1 litera b) Regulamentul – prelucrarea este necesară pentru executarea contractului.Vânzătorul prelucrează aceste date în același mod în scopul înregistrării contractului și a posibilei aplicări viitoare și a apărării drepturilor și obligațiilor părților contractante. Datele cu caracter personal se stochează şi prelucrează pentru o perioadă de 10 ani în scopul menționat mai sus de la punerea în aplicare a ultimei părți a executării în cadrul contractului, cu excepția cazului în care o altă reglementare legală nu impune stocarea documentației contractuale pentru o perioadă mai lungă. O astfel de prelucrare este posibilă în baza art. 6 alin. 1 litera c) și f) Regulamentul – prelucrarea este necesară pentru îndeplinirea obligației legale și în scopul intereselor legitime ale operatorului.
  3. Pe adresa de e-mail sau pe numărul de telefon al cumpărătorului pot fi trimise noutăți și alte mesaje comerciale, această procedură este activată de § 7 alin. 3 din Legea nr. 480/2004 Coll., Privind serviciile societății informaționale, dacă cumpărătorul nu o respinge. Aceste notificări pot fi oricând în orice mod – de exemplu, trimițând un e-mail sau făcând clic pe un link dintr-un mesaj comercial – a te dezabona.
  4. Prelucrarea datelor cu caracter personal este realizată de compania AC ALESSI COUTURE SRL astfel de administratorul de date cu caracter personal
  5. Datele cu caracter personal nu vor fi transferate către țări terțe din afara UE.Administratorul nu are o persoană delegată. Administratorul poate fi contactat la adresa de e-mail [email protected]
  6. Administratorul de date cu caracter personal, în calitate de operator al site-ului ro, folosește cookie-uri pe acestă pagină web, care sunt utilizate aici în scopul:
      • măsurare a traficului pe site-uri web și generarea de statistici privind traficul și comportamentul vizitatorilor pe pagina web
      • funcționalitate de bază a site-urilor web.
    • Colectarea cookie-urilor în scopurile menționate mai sus poate fi considerată prelucrarea datelor cu caracter personal. O astfel de prelucrare este posibilă pe baza motivului legal – interesul legitim al administratorului și este permisă de art. 6 alin. 1 litera f) din Regulament.
    • Site-urile web pot fi folosit și în modul care nu permite colectarea de date privind comportamentul vizitatorilor site-ului web – acest mod poate fi setat fie în setările browserului, fie este posibil să ridicați o obiecție la o astfel de colecție pe baza interesului legitim al administratorului conform art. 21 din Regulament, care este disponibil în partea de jos a site-ului. Obiecția dvs. va fi evaluată imediat. Cookie-urile necesare funcționalității site-ului web vor fi păstrate doar pentru timpul necesar funcționării acestuia.
    • Dacă vizitatorul se opune prelucrării cookie-urilor tehnice necesare funcționării site-ului, nu este posibil să se garanteze funcționalitatea completă și compatibilitatea site-ului.
    • Cookie-urile, care sunt colectate pentru a măsura traficul site-ului și pentru a genera statistici privind traficul și comportamentul vizitatorilor pe site-ul web, sunt evaluate sub forma unui ansamblu colectiv și într-o formă anonimă, ceea ce nu permite identificarea persoanei.
    • Cookie-urile colectate sunt procesate de alți procesatori:
      • Furnizatorilor de servicii Google Analytics, administrată de compania Google Inc., situat la 1600 AmphitheaterParkway, MountainView, CA 94043, SUA
      • FACEBOOK ads
  1. Vă rugăm să rețineți că în temeiul Regulamentului aveți dreptul să:
    • anulați trimiterea notificărilor comerciale în orice moment
    • ridicați obiecție la procesare pe baza unui interes legitim al administratorului
    • solicitați informații despre datele personale dvs. pe care le prelucrăm
    • solicitați acces la aceste date de la noi și astfel să le putem actualiza, corecta sau să solicitați restricția de procesare a datelor dumneavoastră personale
    • să solicitați ștergerea acestor date personale de la noi, vom efectua ștergerea, dacă nu este contrară legislației în vigoare sau intereselor legitime ale administratorului
    • solicitați portabilitatea datelor în cazul prelucrării automate prin consimțământ sau pentru executarea unui contract
    • solicitați o copie a datelor cu caracter personal prelucrate
    • fiți protejați jurisdicțional efectiv dacă considerați că drepturile dvs. au fost încălcate în temeiul Regulamentului ca urmare a prelucrării datelor dvs. personale cu discrepanţă prezentului regulament
    • depuneți reclamație la Autoritatea Naționala de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP)

     

    1
    • Item added to cart
    1
    Cosul meu
    Mai rămân 100.00 lei pentru a primi livrare gratuită
    50.00 lei
      Calculate Shipping
      Shipping to:București
      Apply Coupon