fb
Selectează o Pagină

Despre noi

Căderea părului nu este periculoasă, nu este o boală, dar la cineva poate afecta profund încrederea în sine. Acesta este principalul motiv pentru care a fost creat GETTIK.

fight hair loss

De ce ai decis să te ocupi de căderea părului?

  • Pentru ca să recâștigi părul gros
  • Pentru a vă face să vă simțiți mai bine și mai încrezători
  • Să fii pozitiv în împrejurimile tale

Ajutor imediat

Tratarea căderii părului este un proces pe termen lung. Prin urmare, ne-am concentrat pe ajutorul imediat sub formă de hair fibers. Câștigarea încrederii în câteva secunde nu a fost niciodată mai ușoară.

Tratamentul caderii parului

În plus, ne concentrăm pe soluții pe termen lung pentru cea mai frecventă cauză a căderii părului, despre care este vorba în 90% din cazuri.

Fiind o companie cu un background științific, cercetarea și noile tehnologii sunt prioritatea noastră. În calitate de client Gettik, puteți fi întotdeauna sigur de cele mai bune produse și susținute de cea mai recentă tehnologie.

Calitate confirmată

Produsele noastre sunt susținute de studii care confirmă eficacitatea acestora. Nu ne interesează publicitatea sau vânzările, dar vrem să vă ajutăm în primul rând.

Gettik quality approved
gettik lifetime guarantee

Garanție de returnarea banilor pe viață

Ceea ce promitem vrem să ne ținem de cuvânt. Misiunea noastră este să vă facem să vă simțiți mai bine. Dacă eșuăm, nu merităm o recompensă.

Recapătă din nou încrederea în sine!

Datorită tuturor acestor lucruri, vă putem evalua obiectiv opțiunile și vă putem îndruma în alegerea celei mai potrivite opțiuni pentru dvs.

hairstyles for women over 50
1
  • Item added to cart
1
Cosul meu
Mai rămân 62.00 lei pentru a primi livrare gratuită
gettik fibre de par gri deschis
88.00 lei
    Calculate Shipping
    Shipping to:București
    Apply Coupon