fb
Selectează o Pagină

Cheia pentru creșterea încrederii în sine.

GETTIK și echipa sa au fost create pentru a vă oferi o soluție completă la căderea părului și pentru a oferi ajutor imediat (fibre GETTIK) pentru părul rar într-un singur loc în timpul tratamentului.

TRIOGIC este un ajutor sinergic unic pentru părul subțire pe care nu îl vei găsi în altă parte. Creat pe baza experienței dobândite de-a lungul anilor, testare și sfaturi din partea experților.

Știm cât de dificila poate fi găsirea unor produse eficiente pentru căderea părului în acest moment deoarece exista si multa dezinformare. Acesta este motivul pentru care a fost creată marca GETTIK. Pentru a-ți oferi produse recomandate de experți conform celor mai recente cercetări și tehnologii într-un singur loc. Cu noi, ai o garanție pe viață pentru restituirea banilor, deoarece credem că produsele noastre funcționează cu adevărat.

De ce GETTIK?

Pentru compania GETTIK, prioritatea și misiunea este să caute și să cerceteze cele mai eficiente soluții pentru părul subțire, astfel încât să te putem ajuta eficient. Ca client GETTIK, poți fi întotdeauna sigur că vei obține produse cu cele mai noi progrese tehnologice.

Am pus totul sub un singur acoperiș. O soluție imediată, precum și un ajutor pe termen lung pentru a opri căderea părului.

Înaltă calificare

Lucrăm cu medici, trichologi și chirurgi în transplantul de păr, astfel încât conținutul site-ului nostru web poate fi util și de încredere pentru tine.

Conținutul, articolele și informațiile companiei GETTIK se bazează numai pe studii științifice.

Cercetări medicale și academice, bazate pe fapte și practică.

Evităm informații comerciale și neprecizate.

Crește-ți încrederea în sine cu noi

Soluție

Îngrijirea părului și rezolvarea căderii părului necesită timp, o abordare individuală și o investiție pe termen lung. Ciclul de creștere a părului este un proces lung și rezolvarea problemelor necesită la fel de mult timp. Rezolvarea problemei este un proces îndelungat, care este direct legat de cât timp lăsați problema căderii părului nesupravegheat și cât timp vă durează să solicitați ajutor. În ciuda acestei realități, cei mai mulți dintre noi se așteaptă ca rezultatele vor apărea imediat. Dacă nu le vedem în prima lună după începerea tratamentului împotriva căderii părului, suntem dezamăgiți și îl încheiem. Rezultatul? Pierderi mari de bani.

1
  • Item added to cart
1
Cosul meu
Mai rămân 62.00 lei pentru a primi livrare gratuită
gettik fibre de par blond deschis
88.00 lei
    Calculate Shipping
    Shipping to:București
    Apply Coupon