fb
Selectează o Pagină

Maschează părul rar în 30 de secunde

Doar scuturați sticla și urmăriți rezultatele

 

TRIOGIC | ajutor sinergic succesiv în 3 pași pentru păr subțire

1. Curățare și pregătire

Sănătatea și curățenia scalpului sunt esențiale. Șamponul elimină impuritățile fine de pe piele, o regenerează și adaugă volum părului. Este conceput pentru pregătirea perfectă a scalpului și pentru aplicarea ulterioară a serului de păr, precum este și GETTIK pentru îngroșarea părului.

2. Sănătate & tratament

Dacă scalpul este curat și sănătos, putem începe să rezolvăm problema căderii părului. GETTIK oferă numai produse testate care funcționează și se bazează pe cercetarea științifică.
Aplicație locală - MINOXIDIL, singurul produs aprobat de FDA pentru a stopa și încetini căderea părului.5% pentru bărbați, 2% pentru femei
Internă - Combinație specială de vitamine pentru păr! SAW palmetto pentru bărbați, care blochează dht și biotină pentru femei, un ingredient esențial pentru o creștere sănătoasă.

3. Fibre pentru îngroșarea părului

Cercetătorii au descoperit cel mai eficiente îngroşător de păr. GETTIK fibre de păr! Aplicabile imediat, fără pete, prin stropirea pur și simplu a recipientului pe părul subțire. Mii de microfibre se atașează de păr, chiar și pe părul foarte mai subțire, și creează astfel un efect perfect dens în câteva secunde.

Vrei să oprești căderea părului și să-l ai din nou gros?

GETTIK TRIOGIC Ajutor sinergic care se bazează pe mulți ani de cercetare și sfaturi ale experților. Această combinație este potrivită pentru bărbați, cât și pentru femei cu probleme cu părul subțire și cu problema căderii părului. Obțineți din nou părul dens cu metoda noastră care funcționează cu adevărat.

Înregistrează-te la lista noastră VIP.

Vrei să afli despre ultimele progrese în domeniul căderii părului?

1
  • Item added to cart
1
Cosul meu
Mai rămân 62.00 lei pentru a primi livrare gratuită
gettik fibre de par saten închis
88.00 lei
    Calculate Shipping
    Shipping to:București
    Apply Coupon